Cursuri de limbă germană pentru copii

Centrul iQWeLT oferă exclusiv cursuri de limbă germană pentru copii și adolescenți, incepatori si avansati,  într-un mediu stimulant, plăcut și profesional.

Credem că învățarea limbii germane trebuie să se reflecte într-un mod practic și util și în afara clasei, în viața de zi cu zi. De aceea, ne concentrăm pe dezvoltarea integrală a fiecarui cursant, iar la baza activităților desfășurate la cursuri stă metoda comunicativă. Această metodă presupune un proces de învățare deschis, cu forme de lucru diverse, orientat spre interesele cursanților. Copilul se află în centrul activității de predare, creându-și propriile dialoguri, prezentări și proiecte.

Profesorii noștri sunt specializați în metodica predării limbii germane pentru copii și își determină elevii să-și atingă potențialul maxim.  Nici ei nu se lasă mai prejos și se formează continuu, fiind gata oricând pentru noi provocări, cursuri de specializare sau inovații din domeniul educației.

Prin toate acestea Centrul iQWeLT – Centru specializat de limba germană pentru copii și adolescenți – urmărește atingerea unui nivel ridicat de competență lingvistică, recunoscut de Cadrul Unic de Referință European.

 

Pentru inscrieri la cursuri de limba germana pentru copii, incepatori sau avansati contactati-ne la 031.426.42.37

 

Cursuri germană copii preșcolari

Centrul iQWeLT dezvoltă cursuri pentru copii, cursuri dedicate învățării limbii germane pentru cei care încep studiul acestei limbi încă de la grădiniță. Activitățile propuse sunt distractive și ușor de realizat pentru nivelul preșcolar, punând accent pe joc și joacă, dar familiarizându-i pe copii, în același timp, cu noțiuni primare de limbă germană. Copiii nu asimilează noțiuni disparate, ci învață să comunice în limba lui Goethe. Învățarea este distractivă și ușoară nu numai datorită materialelor didactice specifice vârstei, ci și priceperii și talentului profesorilor noștri.

Pentru înscrieri accesați pagina de contact. Pentru informații despre cursuri, orar, lecții demonstrative sau ateliere creative contactați-ne la următorul număr de telefon: 031 426 4237; 0770 85 77 34.

 

Cursuri germană copii școlari

Centrul iQWeLT dezvoltă cursuri dedicate limbii germane pentru copii de vârstă școlară mică, clasele I-IV, aflați pentru prima dată în contact cu această limbă, sau pentru cei care vor să-și îmbunătățească nivelul de cunoștințe. Învățarea este distractivă și ușoară, materialele didactice alese sunt adecvate vârstei, iar de restul se ocupă talentul și profesionalismul profesorilor noștri. Lecțiile și activitățile sunt bazate pe joc și descoperire, cuprinzând noțiuni accesibile vârstei școlare mici. Materialele atractive, destinate copiilor (jocuri, cântece, CD-uri, jocuri de rol) duc la o învățare distractivă și eșalonată, fără a fi percepută ca un efort de către cursanții iQWeLT.

Pentru inscrieri accesati pagina de contact. Pentru informatii despre cursuri, orar, lectii demonstractive sau ateliere creative contactati-ne la urmatorul numar de telefon: 031 426 4237; 0770 85 77 34.

 

Cursuri germană copii gimnaziu

Centrul iQWeLT dezvoltă cursuri de limbă germană pentru adolescenți și tineri cu vârste cuprinse intre 14 și 16 ani. Cursurile se adresează elevilor care doresc fie să aprofundeze cunoștințele de limbă germană studiate în școală, fie să înceapă studiul limbii lui Goethe. Programa cursurilor urmărește parcurgerea nivelurilor de studiu conform standardelor Uniunii Europene.

 

Pentru înscrieri la cursuri de limba germana pentru copii, incepatori sau avansati, accesați pagina de contact.

Pentru informații despre cursuri, orar, lecții demonstrative sau ateliere creative contactați-ne la următorul număr de telefon: 031 426 4237; 0770 85 77 34.