noutăți

Neuer Treffpunkt für Deutsch

Centrul iQWeLT inaugurează două spații noi pentru cursuri de limba germană

luni, 18 decembrie 2017 | copii , cursuri limba germana

Centrul iQWeLT are plăcerea de a vă invita la inaugurarea unor noi spații de lucru dedicate cursurilor de limba germană. 

Pe data de 20 Ianuarie 2018, începând cu orele 11:00, vă invităm pe Str. Paharnicului, nr. 23, în incinta Garfield Academy Afterschool, pentru a ne cunoaște, ca niște vecini buni, și pentru a descoperi cum putem să creștem împreună. 

Cu o experiență de 7 ani în educație și specializat în domeniul cursurilor de limbă germană, Centrul iQWeLT a crescut alături de copiii care i-au trecut pragul, de la preșcolarii zgomotoși și jucăuși și până la liceenii gata să își croiască propriul drum în viață. La început de 2018, Centrul iQWeLT inaugurează două spații noi dedicate cursurilor de limba germană, pe Str. Paharnicului, nr. 23 și pe Str. Ionel Fernic, nr. 14.

Fie că locuiți în apropriere și vă interesează ofertele educaționale din zonă, fie că vă surâde ideea de a studia limba germană și sunteți în căutarea unui pachet de cursuri, Centrul iQWeLT vă întâmpină cu activități captivante de introducere în limba germană pentru copii și o dimineață de socializare și schimb de impresii pentru părinți. 

Cursul demonstrativ de limba germană pentru copii și prezentarea ofertei educaționale pentru adulți sunt activități cu participare gratuită.


RSVP
Invitația este valabilă pentru întreaga familie. Așteptăm confirmările de participare (nume și vârstă pentru toți participanții) pe e-mail  la [email protected] sau prin sms la 0770.85.77.34, până la data de 18 Ianuarie 2018.