noutăți

Ostersuche mit Film

Eveniment de Paște

vineri, 16 martie 2018 | atelier , copii , eveniment , limba germana

Anul acesta, Paștele se sărbătorește la început de primăvară. În tradiția germană, Paștele se sărbătorește conform calendarului catolic, pe data de 1 Aprilie 2018. În România, Paștele creștin ortodox este sărbătorit pe data de 8 Aprilie 2018, chiar la începutul vacanței de Paște. Ca să nu ne prindă sărbătorile nepregătiți, vă invităm la o reuniune pascală înainte de vacanță. 

Ca în fiecare primăvară, Centrul iQWeLT organizează un eveniment special, în care copii au ocazia de a experimenta tradițiile germane și a învăța despre obiceiurile germane de Paște. De data aceasta, tradiționala căutare a ouălor de Paște la iarbă verde va fi înlocuită la Centrul iQWeLT de un atelier bazat pe puterea educațională a filmului. Vom urmări împreună proiecții de filme scurte cu tematică legată de sărbătorile pascale și vom învăța lucruri noi în exercițiile aplicative și jocurile de investigație și analiză special pregătite de echipa iQWeLT. 

Detalii

Ostersuche mit Film - Eveniment de Paște

Dată: joi, 29 martie 2018

Interval orar: 18:30 - 20:00

Vârstă: 7 - 10 ani

Număr participanți: min. 8 - max. 20 copii

Dată limită înscriere: marți, 27 martie 2018

Participarea la eveniment este gratuită, pe bază de rezervare.

Locurile disponibile se rezervă prin e-mail la adresa [email protected] sau prin apel telefonic la numărul 0770 857 734.