noutăți

Invitație la Cercul de Lectură

vineri, 11 decembrie 2015

Zi după zi, Crăciunul este din ce în ce mai aproape, iar aerul de sărbătoare cuprinde întregul oraș. Toată lumea așteaptă vacanța de iarnă și pregătește din timp surprize celor dragi, așa că aici, la Centrul iQWeLT, pregătim și noi un cadou special pentru cursanții noștri pasionați de limba și literatura germană.

 În apropierea sărbătorilor, am pregătit un atelier special pentru cursanții mai experimentați la germană (nivel A2.1 și A2.2) și cu dragoste de literatură. „Cercul de Lectură” este un atelier în care vom descoperi împreună un text literar deosebit – o poveste cu aromă de Crăciun, pentru ca apoi să discutăm (în limba germană, bineînțeles!) despre semnificația textului și mesajul transmis de autor, punându-ne la treabă aptitudinile de analiză și sinteză literară și antrenându-ne abilitățile de ascultare și argumentare în conversație, pentru a descoperi adevărata satisfacție a studiului limbii lui Goethe.  

Program

16 și 17 decembrie 2015, între orele 09:00 – 11:00 (2h) - tematica atelierului este aceeași în ambele zile  

Nivel limba germană: A2.1 și A2.2  

Înscrieri

Pe adresa [email protected], vă rugăm să trimiteți un e-mail care să conțină numele complet și vârsta copilului sau a copiilor înscriși, alături de ziua în care doriți să participați  la „Cercul de Lectură”.

Data limită a înscrierilor: 15 decembrie 2015

Numărul maxim de participanți: 8 persoane/atelier

Participarea la atelier este gratuită