noutăți

Ostersuche mit iQWeLT

Vânătoarea Ouălor de Paște

luni, 21 martie 2016

UPDATE: Centrul iQWeLT mulțumește prietenilor de la Casa Retro, care s-au oferit să pună la dispoziția copiilor înscriși la Vânătoarea Ouălor de Paște toate materialele necesare unei vânători reușite! Mulțumim, Casa Retro!  

În pragul vacanței de Paște, Centrul iQWeLT lansează o invitație pentru toți cursanții centrului, dar și pentru toți cei interesați de studiul limbii germane, care încă nu au avut ocazia de a ne cunoaște. Pe data de 16 aprilie 2016,  vom sărbători împreună, pe terasa de la Mântuleasa 40, tradițiile germane de Paște, așa cum se reflectă ele în activitățile speciale pentru copii pregătite de echipa iQWeLT.

Fie că vorbim despre copii cu experiență în studiul limbii germane sau de începători cu vârste cuprinse între 6 – 16 ani, cu toții vor fi invitați să ia parte la Ostersuche mit iQWeLT – Vânătoarea Ouălor de Paște, o călătorie amuzantă și educativă în lumea tradițiilor germane de Paște. Participanții vor parcurge, cu spijinul profesoarelor de limba germană, o serie de provocări, jocuri și sarcini menite să îi ajute să descopere secretele germane ale succesului în… distracția de sărbători, iar la final cu toții vor avea de câștigat experiența lucrului în echipă, un vocabular german mai bogat și o cultură generală mai cuprinzătoare, pe lângă amintirile frumoase dintr-o zi de primăvară petrecută alături de iQWeLT, pe terasa vecinilor noștri de la Mântuleasa 40.

Părinții și însoțitorii participanților vor avea și ei parte de o mică provocare: Centrul iQWeLT va pune la dispoziția lor câteva dintre cele mai iubite jocuri de limbă germană – evident, preferatele copiilor. Echipa iQWeLT îi invită pe părinți să încerce câteva dintre aceste jocuri, propunându-le părinților participanți câteva idei creative și educative de petrecere a timpului liber în familie.

Până la urmă, limba germană se învață la iQWeLT, dar copiii primesc sprijinul și încurajarea de care au cea mai mare nevoie doar la ei acasă!  

 

Descrierea evenimentului

Data: sâmbătă, 16 aprilie 2016

Ora: 10:30 – 12:00 AM

Adresa: Str. Mântuleasa, nr. 40, sector 2, București

Data limită a înscrierilor: 12 aprilie 2016

Înscrieri / informații suplimentare: [email protected]; 031 426 4237

Participare GRATUITĂ - cu mențiunea că data limită a înscrierilor trebuie respectată, pentru ca echipa iQWeLT să poată pregăti materialele necesare pentru toți participanții la eveniment