noutăți

Deutsch Sommercamp

Tabără națională de limba germană 2018

vineri, 26 ianuarie 2018

Taberele tematice de limba germană organizate de Centrul iQWeLT, în parteneriat cu Tabere365, se adresează elevilor din învăţământul primar și gimnazial. În taberele organizate de noi, copiii au șansa de a-și face o mulțime de noi prieteni, având avantajul de a întâlni copiii din orașe și contexte socio-culturale diferite, alături de care petrec câteva zile de neuitat.

 

De asemenea, taberele de limba germană urmăresc atingerea unor obiective de învățare prin activități creative și recreative. Pe lângă programul atelierelor de limbă germană, copiii vor desfășura zilnic diverse alte activități și jocuri, concepute special pentru a le crea contexte de socializare și de exersare a vocabularului de limbă germană.


La școală, copilul tău este presat să fie în permanentă competiție și să facă lucrurile la fel ca ceilalți? Gata cu presiunea! Este timpul să iasă din rutină, să greşească şi să-şi manifeste originalitatea, să experimenteze lucruri noi şi să fie creativ alături de oameni noi!


Activitățile de limbă străină se centrează pe ideea de comunicare în limbă străină și dezvoltare vocațională. Prin metodele de predare non-formale urmărim să le transmitem celor mici un bagaj de cunoștințe noi și să îi ajutăm să își pună în evidență și să conștientizeze abilitățile și înclinațiile pe care le au (aptitudini artistice, sportive, etc.). Atelierele de limbă străină sunt concepute atât pentru a le spori copiilor cunoştinţele lexicale, gramaticale, fonetice şi de cultură, cât şi pentru a le dezvolta memoria, creativitatea şi spontaneitatea. 

 

Proiectul de tabără educațională de limbă străină se bazează pe două premise:

1. Jocul, componentă esențială în viața copilului, care, dacă nu este asociat cu ideea de „muncă”, are potențialul de a dezinhiba, influențând în mod pozitiv performanțele elevilor la învățătură.

2. Utilizarea diferitelor modalități de expresie artistică (artele plastice și vizuale, literatura, muzica, teatrul și dansul) în legătură directă cu natura, poate influenţa şi motiva elevii în învăţarea unei limbi străine.


Prin joc, copilul învață, de asemenea, să se concentreze, să-și respecte partenerul de joacă, să construiască, să-și dezvolte și să-și structureze imaginația. 


Lectorii, profesorii, ghizii și animatorii sunt cei care trebuie să creeze o ambianță specifică pentru joacă, să-i favorizeze copilului posibilitatea de a experimenta și să petreacă împreună cu el cât mai mult timp posibil. Toate cursurile non-formale și atelierele creative au structura ludică, iar jocul este folosit ca o formă de a petrece distractiv și constructiv timpul, de a crea o atmosfera relaxată de învățare. 


Detalii

Vârsta: 7 - 14

Locație: Zărnești – Cabana Dianthus

Preț: 2000 lei / persoană

Perioada: 13-22 iulie 2018 (10 zile/9 nopți)

 

***se achită separat: transportul, excursiile din timpul taberei

 

Alte oferte:

 • 5% reducere pentru plata integrală in avans înainte de 15 martie
 • 5% reducere pentru frați

 

Modalitate de plată:

Prețul taberei se achită în 4 tranșe, în valoare de 500 lei fiecare, cu scadență la următoarele date: 1 martie 2018, 1 aprilie 2018, 10 mai 2018, 10 iunie 2018.

 

Prețul taberei include:

 • cazare în camere de 2 - 4 locuri cu baie în cameră, sală de mese comună, sală de activități comună, corpuri sanitare auxiliare
 • 3 mese / zi (mic dejun, prânz și cină) și gustări
 • personal calificat (lectori, lectori asistenți, ghizi, monitori și animatori certificați CNFPA pentru centre de vacanță, asistenți medicali; minimum 1 ghid/ animator/lector la un grup de 5-7 copii
 • materialele pentru activitățile educative
 • fotografii din timpul taberei
 • diplome de participare
 •  intrare la un parc de aventură (Zărnești - Wolf Park Aventura)
 •  intrare la un alt obiectiv ce va fi stabilit de comun acord cu copii și cu profesorul însoțitor (Castelul Râșnov, Rezervația de urși, Peștera Valea Cetății, Cetatea Făgăraș)

 

Se achită separat:

 • Transportul 
 • Alte excursii decât cele incluse în preț
 • Accesul la obiective turistice
 • Alte servicii în afară de cee menționate în program