noutăți

Ostern mit iQWeLT

Ateliere de Paște la iQWeLT

vineri, 17 martie 2017

Cu o săptămână înaintea vacanței de Paște, Centrul iQWeLT îi invită la iarbă verde pe toți cursanții centrului, dar și pe toți cei interesați de studiul limbii germane, care încă nu au avut ocazia de a ne cunoaște. Pe data de 8 aprilie 2017,  vom sărbători împreună în Parcul Cișmigiu, tradițiile germane de Paște, așa cum se reflectă ele în activitățile pentru copii special pregătite de echipa iQWeLT.

Fie că vorbim despre copii cu experiență în studiul limbii germane sau de începători cu vârste cuprinse între 5 – 12 ani, cu toții vor fi invitați să ia parte la Ostern mit iQWeLT – Atelier de Paște la iQWeLT, o călătorie distractivă și educativă în lumea tradițiilor germane de Paște.

Participanții vor parcurge, alături de profesoarele de limba germană, o serie de provocări, jocuri și sarcini menite să îi ajute să descopere secretele germane ale rețetelor de sărbători și să reinventeze, practic, ouăle de Paște. La final, cu toții vor avea de câștigat experiența lucrului în echipă, un vocabular german mai bogat și o cultură generală mai cuprinzătoare, iar toate acestea pe lângă amintirile frumoase dintr-o zi de primăvară petrecută alături de iQWeLT, pe terasa „La Debarcader”, în centrul parcului Cișmigiu.

 

Descrierea evenimentului

Data: sâmbătă, 8 aprilie 2017

Ora: 10:30 – 12:00 AM

Adresa: Parc Cișmigiu, terasa „La Debarcader”

Data limită a înscrierilor: 5 aprilie 2017

Înscrieri / informații suplimentare: [email protected]; 031 426 4237

Participare GRATUITĂ - cu mențiunea că data limită a înscrierilor trebuie respectată, pentru ca echipa iQWeLT să poată pregăti materialele necesare pentru toți participanții la eveniment