noutăți

Grădina iQWeLT - Ateliere de primăvară în limba germană

miercuri, 17 februarie 2016

Cu ocazia primelor zile de primăvară, Centrul iQWeLT vă invită la joacă. De data aceasta, însă, vom organiza ateliere și pentru copii, dar și pentru mămici, pentru că ziua de 8 Martie nu poate trece neobservată. Prin urmare, vă propunem două ateliere special concepute în spiritul primăverii, dar și pentru a celebra Ziua Mamei într-un mod deosebit.

Atelierul pentru pitici și mămici

Cu îndrumarea profesoarelor de limba germană, mămici și pitici între 4-7 ani vor lucra în echipă, învățând să confecționeze împreună un răsad de flori de hârtie și învățând denumirile germane ale florilor și accesoriilor de lucru. Chiar dacă nu toate mămicile au deja cunoștințe de limba germană, atelierul va fi un bun prilej de experimentare și descoperire, iar cei mici se vor bucura să împărtășească experiența de învățare cu cea mai importantă persoană din viața lor - mama.

Atelierul pentru copii mai mari

În cadrul atelierului pentru copii mai mari (8-10 ani) aceștia își vor pune creativitatea la treabă - în limba germană, bineînțeles - și vor învăța să confecționeze felicitări personalizate pentru cei dragi, cu ocazia zilei de 8 Martie. Având deja dezvoltate abilitățile de lucru manual, copiii vor învăța diverse tehnici ingenioase de a utiliza materiale și obiecte comune pentru a confecționa felicitări și cadouri speciale pentru cei dragi.

● Taxa de participare - 25 lei / copil

● Data limită de înscriere - 3 martie 2016

● Detalii / informații / înscriere - [email protected] sau 031 426 4237