noutăți

DeutschLabor: „Willst du mein Freund sein?”

Laboratorul de germană: „Vrei să fii prietenul meu?”

vineri, 14 octombrie 2016 | atelier , copii , creativitate , limba germana , comunicare

Centrul iQWelt inaugurează o nouă serie de ateliere dedicate copiilor între 6-10 ani. „DeutschLabor - Laboratorul de germană” este un nou concept umbrelă care va include mai multe ateliere, special concepute pentru a îmbina într-un mod educativ, distractiv și cât se poate de creativ toate domeniile de interes ale copiilor, dar și ale părinților.

Primul atelier din „DeutschLabor - Laboratorul de germană” este inspirat de o poveste scrisă de Eric Carle și are ca temă prietenia, provocând participanții să își pună la treabă și să își îmbogățească atât vocabularul de limbă germană, cât și abilitățile de motricitate fină, toate acestea în timp ce confecționează propria lor carte.

Astfel, copii vor descoperi povestea șoricelului aflat în căutare de prieteni, o poveste inspirațională care îi va ajuta să înțeleagă, într-un limbaj accesibil vârstei lor, importanța prietenilor și a deschiderii față de ceilalți, dar și beneficiile comunicării și ale lucrului în echipă, dezvoltându-le încrederea în sine și capacitatea de a empatiza cu cei din jur. 

Atelier: Vrei să fii prietenul meu? / Willst du mein Freund sein?

Data atelierului: vineri, 28 Oct. 2016

Program: 13:30 - 15:00

Vârstă: 6-10 ani (cls. 0-IV)

Grupă de max. 10 copii

Taxă de înscriere: 30 lei/copil

Înscrieri deschise până miercuri, 26 Oct. 2016

Înscrieri: [email protected] / 031 426 4237