noutăți

Școala de vară de limba germană

vineri, 12 mai 2017 | atelier , copii , creativitate , jocuri , cursuri limba germana

Școala de vară de limba germană este dedicată copiilor între 5 – 10 ani, preșcolari și școlari cu sau fără experiență în învățarea limbii germane.

În fiecare zi, de luni până vineri, timp de trei săptămâni, cei mici se întâlnesc într-un mediu prietenos și plăcut pentru a descoperi împreună limba germană. Activitățile interactive, teatrul, poveștile și proiectele de grup sau individuale transformă procesul de învățare într-o joacă. Buna dispoziție, materialele didactice atractive, filmele și proiectele contribuie la asimilarea și structurarea informațiilor în limba germană, cei mici reușind să se implice și să se exprime cu ușurință datorită atractivității activităților propuse.

Înscrierea va fi precedată de un test de plasare gratuit, care va stabili nivelul de limbă germană la care se află viitorul cursant, cu excepția grupelor de începători.

La finalul Școlii de vară de limba germană din cadrul Centrului iQWeLT, în funcție de vârstă, experiența anterioară și participarea fiecărui copil la unul sau mai multe module, copiii vor avea următoarele cunoștințe: să salute, să se prezinte și să îi prezinte pe cei din jur, să denumească obiecte, culori, forme, numere, plante și animale, să numească zilele săptămânii și să vorbească la modul general despre activități, jocuri sau să descrie diverse obiecte sau acțiuni. 


Program

Cursurile școlii de vară se desfășoară în două perioade, după cum urmează:

 • Seria 1 - 3 module tematice x 1 săptămână - perioada 19/06/2017 - 07/07/2017 
 • Seria 2 - 3 module tematice x 1 săptămână - perioada 10/07/2017 - 28/07/2017 

Înscrierile se procesează separat pentru fiecare modul de 1 săptămână, clienții putând opta pentru orice combinație de module săptămânale din componența celor două serii de Școală de vară. Modulele tematice vor conține vocabular și activități adaptate pentru nivelul fiecărei grupe, încadrându-se în următoarele tematici generale:

 1. Eu, familia mea și casa noastră 
 2. Activități și timp liber
 3. Lumea din jurul meu

Orar:        

 • 08:30 – 10:30 (2h/zi) - Grupa 1 (fără nivel) & Grupa 2 (cu nivel) - copii 5-7 ani
 • 11:00 – 13:00 (2h/zi) - Grupa 3 (fără nivel) & Grupa 4 (cu nivel) - copii 8-10 ani

Data limită de înscriere:  minim 7 zile înaintea începerii modulului pentru care se procesează înscrierea

***Suportul de curs este inclus în preț

 

Testări

Program: în zilele de marți & vineri, în intervalele orare 10:00-11:00 (vineri) & 17:00-18:00 (marți).

Testarea de nivel este gratuită.

 

Tarife

Înscrierile la Școala de vară de limba germană se procesează separat pentru fiecare dintre cele 3 module săptămânale ce compun o serie, pentru a oferi o mai mare flexibilitate clienților în planificarea vacanțelor și a activităților de vară pentru copii. Astfel, participanții au posibilitatea de a alege perioadele în care doresc să participe la un anumit modul, optând pentru prima sau a doua serie a Școlii de vară. 

Taxele de participare sunt valabile pentru orice combinație de module:

 • 1 modul - 325 lei
 • 2 module - 325 lei + 300 lei = 625 lei 
 • 3 module - 325 lei + 300 lei + 275 lei = 900 lei

*** În cazul renunțării la participarea la curs, în condițiile achitării unor sume în avans, acestea vor putea fi returnate cu maxim 7 zile anterior începerii modulului pentru care s-a procesat plata. După data respectivă avansul nu se returnează.

 

Pentru mai multe informații / detalii / înscrieri

 • Prin telefon, la numerele  0770 85 77 34 & 031 426 42 37
 • Prin e-mail la adresa  [email protected].
 • Online, prin aplicarea pe site pentru testarea gratuită (vă rugăm să specificați în conținutul mesajului că sunteți interesați de cursurile din Școala de vară).