noutăți

Tabără internațională de limba germană în Bad Schussenried 2018

luni, 18 decembrie 2017 | copii , limba germana , traditii germane , cursuri , vacanta

Detalii
Vârstă: 10 - 18 ani
Cazare: campus
Curs 10 - 13 ani: 25 ore / săpt.
Curs 14 - 18 ani: 30 ore / săpt.
Durată: 2 săptămâni
Perioadă: 19 August – 1 Septembrie 2018
Grupe studiu: max. 10 cursanţi
Nivel: A1 – C2

Dată limită de înscriere: 1 feb. 2018
*** Înscrierea presupune completarea formularului de înscriere și achitarea unui avans în valoare de 1000 Lei la recepția Centrului iQWeLT.

Taxa în euro: 1625 EUR (pentru un grup de minim 10 cursanţi)
Taxa include: cazare în campus, pensiune completă (prânz cald), 25 sau 30 ore de limba germană pe săptămână, test pentru determinarea nivelului de cunoştinţe, materiale de studiu, certificat de absolvire a cursului, 1 excursie de o zi pe săptămână (cu excepţia primei săpt.), 1 excursie de o jumătate de zi pe săptămână, program sportive și de divertisment în fiecare zi, di scotecă şi barbecue, acces la baza şcolară, acces la Internet, monitorizare permanentă a cursanţilor, telefon 24/24 în caz de urgenţă, transfer de la/până la aeroportul Zürich sau Munchen, însoţitor de grup din România.
Taxe suplimentare:
Bilet de avion: aprox. 350 EUR (în funcţie de tarifele companiei aeriene la momentul rezervării)
Asigurare medicală: 80 Lei
Depozit pentru daune: 50 EUR (se achită la sosirea în campus şi se returnează la sfârşitul cursului dacă nu au existat daune)

Despre oraș și școală
Orăşelul Bad Schussenried este o staţiune spa renumită. Centrul de limbi străine este situat într-un complex modern cu capacitatea de peste 300 de cursanţi, fiind ce l mai mare centru de limbi străine din Germania, deschis pe durata întregului an. Centrul dispune de s ală de sport, perete de căţărat, saună şi multe alte facilităţi interioare și exterioare pentru activităţi artistice, sportive și distractive.

Despre cursuri
Cursul prevede 25 ore de studiu pe săptămână pentru cei cu vârste cuprinse între 10 – 13 ani si 30 de ore de studiu pentru 14 – 18 ani. Predarea se face în grupe mici de 5 – 10 cursanţi. În fiecare săptămână, se dau teste în scopul monitorizării progresului înregistrat de fiecare cursant în parte.

Cazare
Cazarea se face în camere duble cu baie proprie și balcon. Se asigură pensiune completă şi fructe în timpul zilei.

Sport și timp liber
În timpul liber, se organizează diverse activităţi artistice, sportive şi distractive, precum: baschet, căţărări, ciclism, înot în lac, fotbal, volei, biliard, discotecă, barbecue, cinema.

Excursii
Se organizează excursii în Augsburg, Buchau, Biberach, Konstanz, Friedrichschaffen, Ravensburg, Lindau,
Insula Mainau, Meersburg, Liderhof şi Sigmaringen, Stuttgart, Ulm sau Munchen.