Școala de vară 2013

Pentru vara aceasta, vara lui 2013, centrul iQWeLT vă propune inedite module de vară în ceea ce priveste tematica, structura dar mai ales conținutul cursurilor.

  • Pentru prescolarii cu un nivel intermediar de germana vom continua seria Märchenland im iQWeLT Zentrum. Basme … zane, cavaleri, vrajitoare, printese, marionete: o lume de poveste ce capteaza atentia si interesul tuturor copiilor cu scopul de a exersa structurile de limba germana invatate pe parcursul anului.
  • Scolarii claselor I si a II-a ce s-au muncit un an de zile cu scrierea si cititrea…vor descoperi un altfel de alfabet Das ABC der Tiere. Un curs plin de surprize
  • Scolarii mai maricei din clasele a III-a si a V-a vor scrie un jurnal dupa modelul lui Greg (Jurnalul unui puști /Gregs Tagebuch) și vor descoperi ca și limba germana e distractivă DEUTSCH MACHT SPASS. Distracția incepe atunci când totul va fi in limba germană. Ideea nu ne aparține. Totul a pornit de la Greg – celebrul personaj indragit de copii si oarecum contestat de parinti. Originalitatea consta in didactizarea acestei lucrari si a felului prin care copiii sunt orientati catre lectura, scris si conversatie.
  • Pentru copiii cu varste intre 4-14 ani ce nu au cunostinte de limba germana dar au curajul de a incepe ceva nou le-am pregatit cursul DEUTSCH – SCHRITT FÜR SCHRITT MIT iQWeLT. Limba germană pas cu pas.

Vor fi organizate 2 sesiuni de cursuri. Fiecare modul se desfasoara pe durata a 9 zile, in fiecare zi avand loc cate un curs de 120 de minute. Suportul de curs este un cadou din partea centrului. Jocurile, cantecele si secventele video ce vor fi inserate in cursuri nu vor fi in suportuld e curs iar cursantii vor avea acces la ele doar in timpul cursului.

Fiecare modul costa 400 lei iar cursantii centrului beneficiaza de reducere de 25%. Se achita 100 de lei rezervarea locului pana la data de 1 Iunie 2013 apoi difenta pana pe 21. 06.2013. Retragerea de la cursuri pana pe data de 15 iunie 2013 nu aduce nicio penalizare financiara, suma achitata in avans fiind restituita integral.